ZEROPOINT PRODUCTEN

Topkwaliteit compressiekleding

Compressie Calfsleeves

ZeroPoint Compressie Calfsleeves zijn ontworpen voor meer kracht en comfort bij sportieve inspanning. De nieuwste compressietechnologie gecombineerd met een speciale weving en naadloze structuur zorgen voor een uniek gevoel van maximaal comfort en kracht.

Calfsleeves zijn eenvoudig in gebruik en inmiddels geliefd bij vele sporten. Compressie calfsleeves zorgen voor een opwaartse druk rondom het onderbeen, zodat de doorbloeding in het been gestimuleerd wordt. Daarnaast wordt door het dragen van de calfsleeves de stofwisseling versnelt en de toevoer van zuurstof bevordert waardoor je meer energie in je benen krijgt en je je prestaties kan verhogen. Een ander bijkomend voordeel is dat de calfsleeves helpen bij het voorkomen van kramp in de kuit en scheenbeenklachten tegengaan.

Technische details

 • Comfortabele fit flex boord die ervoor zorgt dat de sleeve niet afzakt.
 • Airflow: Luchtventilatie in de sleeve. Coolmax materiaal om vocht en zweet af te voeren.
 • Gewatteerde oppervlakte voor protectie van de schenen.
 • Anatomische pasvorm: speciale compressieweving vanaf de enkel, waarbij er een bepaalde druk ontstaat die geleidelijk afneemt vanaf tot aan de boord bij de knie. Daardoor zit de sleeve als gegoten.

ZeroPoint Intense compressiesokken

Zero Point Intense Compressiesokken zijn ontwikkeld voor sport op basis van wetenschappelijk onderzoek. De compressiesokken zijn een combinatie van de modernste technologie, topkwaliteit materialen, gedetailleerd technisch ontwerp en geoptimaliseerde geleidelijke compressie.

Intense compressiesokken zijn speciaal ontwikkeld voor intensieve trainingen. Naast het stimuleren van de doorbloeding en het verbeteren van de stofwisseling zorgen de sokken voor snel herstel en helpen ze bij het behandelen en voorkomen van sportblessures als achillesproblemen, shin splints of kramp.

Technische details

 • Anatomische pasvorm: perfecte pasvorm voor de linker- en rechtervoet, met een speciale ´needling´ behandeling van de voetzool, die doorloopt tot de boord aan de bovenzijde. Dit zorgt voor de unieke pasvorm die perfect aansluit op je voet en onderbeen.
 • Airflow: luchtventilatie aan de binnenzijde van de sok.
 • Gewatteerde oppervlakte voor protectie van de voetzool, enkel, schenen en achillespees.
 • Coolmax materiaal om vocht en zweet af te voeren en je voeten droog te houden.
 • Zachter en sterker materiaal: de afwerking rond de tenen en hiel geven extra comfort en zorgen voor minder blaarvorming.

ZeroPoint compressie enkelsokken

ZeroPoint Compressie Enkelsokken zijn ontwikkeld om 30 spieren in de voet te ondersteunen en te stimuleren. De enkelsokken passen als een tweede huid om je voeten, waardoor ze je voeten beschermen tegen blaren en slijtage. ZeroPoint enkelsokken zijn ideaal voor zowel sport als dagelijks gebruik. De speciale weving rondom de voet helpt bij het ​​voorkomen van gezwollen en pijnlijke voeten. Draag de compressie enkelsokken in combinatie met de ZeroPoint Calfsleeves voor een optimaal resultaat. Deze combinatie zorgt voor de beste pasvorm die aansluit bij jouw schoenmaat en enkel- en kuitomtrek.

Technische details

 • Anatomische pasvorm: perfecte pasvorm voor de linker- en rechtervoet, met een speciale ´needling´ behandeling van de voetzool die zorgt voor een unieke pasvorm.
 • Zachter en sterker materiaal: de afwerking rond de tenen en hiel geven extra comfort en zorgen voor minder blaarvorming.
 • Airflow: luchtventilatie aan de binnenzijde van de sok. Het vochtafvoerende Coolmax materiaal houdt je voeten droog.
 • Gewatteerde oppervlakte voor protectie van de voetzool, enkel en achillespees.

ZeroPoint compressie armsleeves

Zero Point combineert in de compressie armsleeves de laatste technische ontwikkelingen op het gebied van intensieve sport en herstel. De geleidelijke compressie van de sleeves zorgt voor meer toevoer van zuurstof en energie naar je armen. De nieuwste compressietechnologie gecombineerd met een speciale technische weving, topkwaliteit materiaal, gedetailleerd ontwerp en optimale compressie zorgen voor een uniek gevoel van maximaal comfort en kracht. Naast het stimuleren van de doorbloeding en verbeteren van de stofwisseling zorgen de nieuwe arm sleeves voor snel herstel en helpen ze bij het behandelen en voorkomen van sportblessures. Zero Point compressie arm sleeves zorgen voor bescherming van je armen bij intensieve en fysiek zware sporten, zoals basketbal, crossfit en triathlon. Arm sleeves helpen bovendien je lichaamstemperatuur op peil te houden bij veranderende weersomstandigheden.

Technische details

 • Comfortabele fit flex boord die ervoor zorgt dat de sleeve niet afzakt.
 • Airflow: Luchtventilatie in de sleeve. Coolmax materiaal om vocht en zweet af te voeren.
 • Gewatteerde oppervlakte voor protectie van de armen.

ZeroPoint Power Compression kleding

ZeroPoint Power Compression kleding je efficiënter te trainen en je prestatievermogen te verhogen. Het hoge percentage XTRA LIFE LYCRA® zorgt voor een perfecte pasvorm, die over de tijd heen behouden blijft. De ZeroPoint compressiekleding stimuleert de bloedcirculatie, waardoor je uithoudingsvermogen verbetert en je meer energie krijgt tijdens het bewegen. Doordat je spieren sneller zuurstofrijk bloed toegevoerd krijgen, treedt er minder snel verzuring op. ZeroPoint Power Compression kleding is samengesteld uit 65% gerecycled polyamide en 35% elastaan.

Technische details

 • 65% gerecyclede polyamide: duurzame, groene technologie.
 • 35% elastaan: perfecte pasvorm, die over de tijd heen behouden blijft.
 • Juiste compressie op de spieren: reduceert trillingen en ondersteunt spieren tijdens sportactiviteiten.
 • Bestand tegen transpiratievlekken, zonnebrandcrèmes, oliën en chloor.
 • Ademend, lichtgewicht materiaal
 • Droogt snel
 • UV-werend