ZERO POINT COMPRESSIE

Zero Point ontwikkelt producten waarmee fysieke en mentale grenzen verlegd worden.

Zero Point compressie helpt je om langer en intensiever te trainen, beter te presteren en sneller te herstellen.

Laat je niet voor de gek houden: er zijn producten die zichzelf compressieproducten noemen en er zijn wetenschappelijk bewezen echte compressieproducten. De compressieproducten van Zero Point leveren wetenschappelijk bewezen prestaties. Een echt compressieproduct is speciaal ontworpen en geweven om vooraf vastgestelde compressiedruk te bieden. De speciale Zero Point weving geefteen geleidelijke compressie, die de bloedcirculatie naar het hart en de lymfeklieren bevordert.

Zero Point REAL Graduated Compression

Zero Point past REAL compressie toe in alle producten: geleidelijke compressie. Bij geleidelijke compressie wordt de meeste druk uitgeoefend rondom de enkel, de druk neemt af in de richting van de kuit, tot net onder de knie. De elasticiteit en het compressieniveau zijn altijd ontwikkeld voor specifieke toepassingen. Topkwaliteit materialen en nauwkeurige technische details zorgen ervoor dat de compressiekleding zeer functioneel is en bovendien prettig is in gebruik.

real_graduated_logo_black
zero_point_calf_hyodyt1

Krachtige compressie

Compressie op maat gecombineerd met speciale materialen. De krachtige compressie is ontwikkeld om ondersteuning te bieden aan specifieke lichaamsdelen. Dit verhoogt de circulatie van het bloed en bevordert kracht, snelheid en uithoudingsvermogen.

  • Gericht op krachtige compressie voor de spieren.
  • Verhoogt bloedcirculatie en afvoer van afvalstoffen.
  • Verhoogt prestaties.
  • Extra comfort.
  • Maximale bewegingsvrijheid.

De compressie producten van Zero Point

Topkwaliteit materialen en nauwkeurige technische details zorgen ervoor dat de compressieproducten zeer functioneel en gebruiksvriendelijk zijn.