• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Alpine Compressiesokken

ZeroPoint Alpine Compressiesokken zijn ontwikkeld voor wintersport. De sokken zijn gemaakt van 50% merinowol en zijn verstevigd voor extra comfort in je skischoenen. De Alpine sokken houden je voeten op temperatuur, zorgen voor een energieker gevoel tij

Alpine Compressiesokken

ZeroPoint Alpine Compressiesokken zijn ontwikkeld voor wintersport. De skisokken hebben versteviging bij de scheen en de kuit, om de druk die om het onderbeen komt te staan tijdens het skiën te verzachten. De sokken zijn lichtgewicht, comfortabel en hebben een perfecte pasvorm. Doordat de sokken strak zitten en zeer elastisch zijn, zit het perfect in strakke skischoenen.

De Alpine compressiesokken van ZeroPoint zijn gemaakt van 50% Merino wol. Daardoor hebben ze een natuurlijk ademend vermogen: Ze houden je voeten warm tijdens het skiën. Bovendien houdt het wol zweetgeur nauwelijks vast. ZeroPoint Alpine Compressiesokken stimuleren de doorbloeding. De sokken zijn ideaal voor alpine skiën. Hou je voeten op temperatuur, voel je energieker tijdens het skiën en herstel sneller.