• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Compressie Enkelsokken

ZeroPoint Compressie Enkelsokken geven ondersteuning aan de spieren in de voet. De enkelsokken zijn ideaal voor sport en dagelijks gebruik. De compressie geeft meer kracht en comfort bij sportieve inspanning en voorkomt gezwollen en pijnlijke voeten.
€19,90 €12,95
+

Compressie Enkelsokken

ZeroPoint Compressie Enkelsokken zijn ideaal voor sport en dagelijks gebruik. De enkelsokken speciale weving geeft compressie over de gehele voet. Het activeert en ondersteunt de spieren in de voet. De enkelsokken zijn lichtgewicht, comfortabel en hebben een perfecte pasvorm. Ze passen als een tweede huid om je voeten, waardoor ze beschermen tegen blaren en slijtage. De sokken hebben een perfecte vochtregulatie, vocht en zweet worden snel afgevoerd zodat je voeten droog blijven.

De compressie verbetert de doorbloeding, voorkomt zwelling en beperkt het pijnlijke gevoel in de voeten. Bij dagelijkse activiteit en sport zorgen de compressie enkelsokken voor een minder vermoeid gevoel in de voeten. De compressie zorgen voor meer efficiëntie van de spieren en meer kracht.