• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Thijs Nijeboer

Beachvolleybal & Volleybal op topniveau

Met zeropoint compressie

Thijs Nijeboer is een multi-talent - Hij combineert zijn rol als passer-loper bij Webton Hengelo met internationale Beachvolleybal toernooien en competities. Thijs is een volleyballer in hart-en-nieren, naast speler traint hij een volleybal team en zet hij beachvolleybal op de kaart in de regio waar hij is opgegroeid.

Sport Beachvolleybal & VolleybalLand Nederland | Team Webton Hengelo

Thijs over ZeroPoint compressie

Twee jaar geleden ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met ZeroPoint. Ik had een vervelende blessure aan mijn enkel. De ZeroPoint compressie sokken hebben er toen voor gezorgd dat ik sneller herstelde, waardoor ik weer eerder wedstrijd fit was.

Omdat ik zo enthousiast was over de compressiesokken ben ik ook andere producten gaan proberen. Vanaf dat moment ben ik er geen moment meer vanaf gestapt. ZeroPoint compressie gebruik ik nu dagelijks, tijdens en na mijn trainingen en wedstrijden. De compressie shorts zorgen ervoor dat ik steeds opnieuw maximaal kan blijven springen, zelfs na lange en intensieve rallys. Beachvolleybal is een buitensport, als het weer tegenvalt gebruik ik de een compressie shirt van ZeroPoint om in time-outs en tussen rallys nit koud te worden. Ook zorgt de compressiekleding ervoor dat mijn houding goed blijft en ik goed kan blijven bewegen.

Als beachvolleyballer reis ik veel, soms zit ik tot wel 14 uur in de auto naar een toernooi. Tijdens zo’n reis zijn de compressie tights voor mij onmisbaar. De lange compressiebroek zorgt voor een betere bloedcirculatie en minder vermoeidheid in mijn benen na het reizen. De tights zijn ook essentieel als ik verder kom in een toernooi. Snel herstel na de inspanning is namelijk cruciaal om klaar te zijn voor de volgende wedstrijd.


ZeroPoint compressie is voor mij onmisbaar in mijn volleybalcarriere. De producten voelen goed en stevig aan. Zelfs als je ze 100 keer wast blijft de compressie behouden. ZeroPoint zorgt dat ik het maximale uit elk moment kan halen.

De favoriete producten van

Thijs Nijeboer

 

Belangrijkste prestaties

  • 2017 Hoofdtoernooi World Tour Aalsmeer (NED)
  • 2017 EEVZA Zonal Tour Rokiskis (LTU) - 9e plaats
  • 2017 WEVZA Zonal Tour Ravenna (ITA) - 9e plaats
  • 2014 National Championships
  • CEV Challenge cup (indoor)
  • WKK Zwolle (Jong Oranje indoor)
  • 2013 National Championships
  • 2012 National Championships
Voel de kracht van

Zero point compressie