• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

ZeroPoint compressie

Wat is compressie?

We kennen het allemaal: het zware en opgezwollen gevoel in onze benen na intensief sporten en zware inspanning. Dat wordt veroorzaakt door extreme druk op aderkleppen. De aders zorgen voor de terugvoer van zuurstofarm bloed naar het hart, de kleppen voorkomen dat bloed terugstroomt.

Bij het gebruik van compressie wordt het sluiten van deze kleppen ondersteund, waardoor een betere doorstroming ontstaat van bloed naar het hart. Compressiekleding verhoogt de druk in het weefsel, waardoor de circulatie in het bloed- en lymfevatenstelsel gestimuleerd wordt.

Compressie van ZeroPoint bevordert prestaties, versnelt herstel en verkleint de kans op blessures.

REAL Graduated Compression

ZeroPoint gebruikt geleidelijke compressie in alle producten. Bij geleidelijke compressie wordt de meeste druk uitgeoefend rondom de enkel, de druk neemt af in de richting van de kuit, tot net onder de knie.

De elasticiteit en het compressieniveau in ZeroPoint producten zijn tot in detail bepaald. Topkwaliteit materialen en nauwkeurige technische details zorgen voor topprestaties en optimaal comfort.

Meer over REAL Graduated Compression

De voordelen van

ZeroPoint Compressie

  • Verhoogt zuurstoftoevoer naar de spieren.
  • Verbetert de afvoer van afvalstoffen.
  • Ondersteunt de spieren.
  • Voorkomt zwelling van spieren.
  • Verbetert het gevoel van beweging en richting.
  • Verkleint het risico op blessures.
 
ZeroPoint

Compressie Producten

ZeroPoint heeft een uitgebreid aanbod compressie producten. De compressie in ZeroPoint producten is tot in het kleinste detail doordacht. ZeroPoint compressie is het resultaat van wetenschappelijk onderzoek, moderne technologie, topkwaliteit materialen, gedetailleerd technisch ontwerp en intensieve gebruikerstesten.