• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

ZeroPoint REAL Graduated Compression

Het verschil tussen compressie en geleidelijke compressie

Er worden tegenwoordig veel compressie producten aangeboden. Niet alle compressie producten zijn hetzelfde. Compressie betekent druk, deze producten geven simpelweg druk op het lichaam. Daarmee wordt spierschade beperkt doordat de spieren minder schokken minder beweging en schokken te verduren krijgen tijdens activiteit.

Goede compressie producten gaan een stap verder. Deze geven niet simpelweg druk, ze geven een geleidelijke druk. De geleidelijke druk bevordert de doorbloeding en de stofwisseling. De sokken, calfsleeves en armsleeves van ZeroPoint hebben REAL Graduated Compression.

REAL Graduated Compression

REAL
De elasticiteit en het compressieniveau in ZeroPoint producten zijn tot in detail bepaald. Topkwaliteit materialen en nauwkeurige technische details zorgen voor topprestaties en optimaal comfort.

GRADUATED
Bij geleidelijke compressie wordt de meeste druk uitgeoefend rondom de enkel, de druk neemt af in de richting van de kuit, tot net onder de knie. De geleidelijke druk zorgt voor een efficiëntere doorbloeding. De toevoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen verbetert. Daardoor krijg je meer energie en verbetert het prestatievermogen.

COMPRESSION
ZeroPoint compressie behoudt zijn compressieniveau. ZeroPoint geeft 100% garantie dat het compressieniveau behouden blijft, ook bij intensief gebruik en bij regelmatig wassen.

ZeroPoint

REAL Graduated Compression

  • De opbouw van het compressieniveau is in detail bepaald.
  • Geleidelijke druk zorgt voor een efficiëntere doorbloeding. 
  • Bevordert de doorstroming van bloed naar het hart.
  • De toevoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen verbetert.
 

Verbeterde bloedcirculatie

Het zware en opgezwollen gevoel in onze benen na intensief sporten en zware inspanning wordt veroorzaakt door extreme druk op aderkleppen. De aders zorgen voor de terugvoer van zuurstofarm bloed naar het hart, de kleppen voorkomen dat bloed terugstroomt.

Bij zware inspanning kunnen de aderkleppen 'overbelast raken' en niet volledig sluiten. Dat zorgt voor een minder efficiënte doorbloeding, omdatbloed terug kan stromen.

Bij het gebruik van compressie wordt het sluiten van deze kleppen ondersteund, waardoor een betere doorstroming ontstaat van bloed naar het hart. Compressiekleding verhoogt de druk in het weefsel, waardoor de circulatie in het bloed- en lymfevatenstelsel gestimuleerd wordt.

ZeroPoint producten met

REAL Graduated Compression

De compressiesokken, calfsleeves en armsleeves van ZeroPoint hebben REAL Graduated Compression.